Cheque-Reduceri – 2 – „Friendly Morning” la Sevastia’s Book

Postat in Fara categorie de Calin si a generat 1 Reactie
5
03/12

Săptămâna asta va mai lansez o provocare: Cafea + Croissant + Apa = 10 lei! Zilnic la Sevastia’s Book, până la ora 12:00.

Unde iţi bei cafeaua de dimineaţă? Dacă vrei o atmosferă liniştită, în care să iţi pui gândurile în ordine sau să îţi faci planurile pentru ziua în curs, cafeneaua Sevastia’s Book e locul cel mai potrivit. De ce spun asta? Pentru reclamă vor spune unii … Da! Îmi place să fac reclamă şi să vorbesc despre lucrurile care îmi plac. Tot timpul am fost adeptul recomandărilor, atunci când sunt şi de calitate.

Şi ca să răspund la întrebarea de mai devreme, cred că cel mai simplu e să vă destăinui câteva din motivele pentru care eu frecventez des acest local minunat:

1. Îmi place să îmi beau cafeaua de dimineaţă întrun local în care muzica din fundal te inspiră şi îţi dă voie să te gândeşti la ce vrei tu în momentul respectiv, fără să fie prea tare şi să mă intrerupă din “ale mele”

2. Întâlniri de afaceri – e un loc foarte bun în care să poţi avea o discuţie cu partenerii de afaceri, întrun cadru relaxat dar în acelaşi timp serios şi elegant

3. Ceva în plus – oamenii de acolo ştiu ce înseamnă să asiguri o atmosferă plăcută, asta în adevăratul sens al cuvântului. Ce e mai important, de fiecare dată aşteptările îţi sunt depăşite: un zambet plăcut, o ofertă specială neaşteptată, un gest poate mărunt dar care îţi arată că e ceva mai mult decât te aşteptai

4. Atmosfera/decorul localului – cred că imaginea de mai jos vorbeşte de la sine:


5.  Cafenea literară – mie îmi place să citesc acasă, cu tabieturile şi cărţile mele …. însă ştiu că sunt şi îmi plac persoanele care vin aici să stea la o cafea sau un ceai şi să parcurgă câteva capitole din cartea preferată – la Sevastia’s poţi chiar să îţi alegi o carte din biblioteca mai mult decât impunătoare şi să petreci o dupămasă de lectură de calitate. 

Cred că v-am dat suficeiente motive pentru care să vreţi să ajungeţi măcar o dată aici. Dacă aveţi la voi şi voucherul de reduceri de la Clubul Cheque Dejeuner, cred că veţi fi bucuroşi să vă beneficiaţi de Cheque-reducerea de la Sevastia’s:


Notă: de reducere poate beneficia orice utilizator de tichete de masa sau tichete cadou Cheque Dejeuner România, în mod gratuit şi nelimitat. Trebuie doar să aveţi la voi voucherul cu reducerea comerciantului, ales şi listat de pe portalul www.cheque.ro  

1 Reactie »

rozy in March 11, 2012
Comentariu

Foarte frumos intr-adevar, asta da mediu in care sa iti bei cafeaua.RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URL

Lasa un comentariu

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

 

Cam despre ce scriu…

Vezi cand am postat

September 2018
M T W T F S S
« Jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
© 2009-2011 Toate drepturile rezervate Calin Pascu.ro
Continutul acestui blog are doar scop informativ si poate avea forma de pamflet.